HTML

new direction

valami tortent velem, ami eddig meg sosem......

Friss topikok

Linkblog

2010.04.23. 00:22 hho

Egy kicsit surun jonnek a bejegyzesek tudom de pont ezert kezdtem el irni, mert hirtelen felgyorsultak a dolgok korulottem. a kesobbiekben valszeg lustabb leszek.

Szoval a level. Muszaj volt valakinek kiontenem a lelkem. Magyarul. Jobban ki tudom magam fejezni. Jobban tudom az erzeseimet szavakba onteni, bar meg igy is egy nagy kaosz lett:

Szia kedves Ildiko,

itt nalunk hajnali 3 ora 33 perc van. nem tudok aludni. haat nem gondoltam, hogy utoler az ,ami miatt nem tudok aludni. 
hol is kezdjem............meg mielott megijesztenelek, nincs semmi baj:)
tenyleg hol is kezdjem??.........................
asszem komoly erzelmeim vannak valaki irant.......naprol napra, sot orarol orara erosodik a dolog, szoval nagyon utana kellene jarni a dolognak, marmint, hogy a masik felnel, hogy allnak az erzesek?...egyaltalan vannak e ott is erzesek felem. az utobbi fel evben nem egyszer mondtak, hogy ti meg nem vagytok egyutt??? egyutt buliztunk olyan haverokkal meg januarban , akiket csak en ismerek es az egyik csavo megkerdezte tolem, hogy o a baratod? mire en mondtam, hogy nem . erre o : a mai este utan az lesz.(ez jon le a viselkedesebol) olga is nem egyszer kerdezte , illetve mondta, hogyha a baratja elutazik kulfoldre, mert ott kapott melot 3 evre, akkor osszejottok? mondtam, hogy ketlem. szerinte meg igen-mondta. ez az egyik oldal, a szebbik oldal. de ott van az, hogy o mindig azt mondta -nem nekem, masoknak ha szoba kerult-, hogy nem vonzodik hozzam. csak baratok vagyunk. 
szoval nem tudom, hogy csak vak voltam az elmult fel evben, illetve a berogzodott tulzott ovatossagom nem engedte latni a nyilvanvalot vagy valodiak a megerzesek, hogy nincs nala keresnivalom. 
nem is tudom, hogy mikor fordult komolyra nalam ez a dolog. ......asszem 1-2 hete, en ugy gondolom. 3-4 hettel ezelott......ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, megvan...........................Fernanda (egy lany felszolgalo az etterembol) vele nagyon joban vagyunk. az o bucsubulijarol jottunk haza ketten, mert egy fele lakunk. elkezdtunk beszelgetni es szoba jott Fernando (jah, merthogy rola van szo) es azon kaptam magam eszre, hogy mikozben beszelunk rola 1szer, 2szer, 3szor is kihangsulyozom, hogy nem vonzodom hozza. erted, mint amikor beszelsz valakirol es tok jol esik rola beszelni de minden mondatot ugy fejezel be, hogy de nem erzek semmit iranta. egybol vedekezel, holott nincs is miert, nem kene megmagyarazni a dolgot, mert amiket beszeltunk rola tokre hetkoznapi dolgok. masnap kezdtem el gondolkozni ezen es akkor jott a felismeres, hogy el akarok "tusolni", nyomni magamban valamit, egy erzest. 
szoval 3-4 hete megharagudtam ra es ezt el is mondtam neki: o is olyan, mint az emberek 80-90 %-a. afele huzodik , amit nehezebb elerni, illetve ami "zurosebb". en megprobaltam egy jobarat lenni. amig igy is viselkedtem sokszor figyelmen kivul hagyta ezt. nem ertekelte, nem figyelt oda ra, hogy lehetne egy jobaratja. megelegeltem a dolgot (nyilvan ez egy hosszabb folyamat volt) es elkezdtem nem igazan odafigyelni ra, felvalrol venni (ugy gondoltam minek erolkodjek). egybol kedvesebb lett, figyelmesebb, kerdezte, hogy van a hatam, teljesen maskent kezdett el viselkedni velem. (ez egyebkent tenyleg igy van az emberek nagy reszevel, ez egy kulon temat is megerdemel). ezutan mondtam el neki, hogy mit is gondolok errol, hogy o is olyan , mint a tobbi ember. 
ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet mar ekkor is ereztem iranta valamit csak a "vaksagom" mondatta velem azt, hogy nem tudok igy "jobaratja" lenni. ami szerintem igaz is, mert ha jobban belegondolok, tok rossz, ha valaki massal jot beszelget es nem velem. (ajjajjajjjjjjjjj). 
azt akarom hinni, hogy meg nem vagyok teljesen belebolondulva es ki tudok jonni ebbol. (az eletem soran mindig ha voltak erzeseim valaki irant eddig a szintig jutottam el es el is inteztem magamban)
azt akarom hinni, hogy meg nem vagyok teljesen belebolondulva es ki tudok jonni ebbol de most feltetlenul utana kell jarjak barmi aron. (most nem eleg csak magamban helyre rakni a dolgokat, most tobb kell, megakarom tudni, hogy a masik mit erez irantam - eletemben eloszor). 
bocs, ha osszevisszasagnak tunik , amit irok de most benne vagyok az erzesek godreben. remelem nem tul melyen, mert ha csalodnom kell azt nehez lenne elviselni. kitudnek jonni belole, de most nagyon "eles" a dolog. egyre melyebbek az erzeseim, ahogy irtam naprol napra, orarol orara. 
ket napja elmentunk baratokkal iszogatni, beszelgetni. o kesobb jott. mellem kerult. mindig jatszik velem, megerint (hulyeskedve). nem tudom, hogy nem azert van e , mert hetekkel ezelott is -nem is tudom hanyadjara- tisztaztuk, illetve egy osztalytarsunknak mondtuk, hogy csak baratok vagyunk. (o is azt gondolta, hogy tobb) .szoval nem tudom, hogy nem azert batrabb velem es hulyeskedik mindig, mert  kijelentettuk, hogy "mi csak baratok vagyunk" es igy lehet ilyeneket csinalni vagy tenyleg jo neki hozzam erni? 
az biztos, hogy eddig nem sok eselyt adtam neki. most megadnam neki csak mar jonnenek haza. odavannak pentekig nyaralni haverokkal. o mondta azt is , hogy remeli, ha atkoltozom az uj lakasba akkor csinalok "warming" bulit. amikor ket napja iszogattunk akkor megbeszeltek a tobbiekkel az asztal mellett, hogy tovabbmennek bulizni, tancolni akarnak. en masnap mentem melozni nem akartam veluk menni. (dehogynem!!) mondtak, hogy menjek veluk, o azt mondta, hogy "gyere velem" bulizni.
amikor hazajottunk Ciprusrol (itt talalkoztunk az utcan egy magyar lannyal es o is azt kerdezte tolem, hogy a baratom e) az utana levo heten (ezt asszem megirtam) az etteremben dolgozott velunk egy napot. nagyon kedves volt velem, hozzamert egy csomoszor, meg az egyik konyhan dolgozo srac ram is nezett es megkerdezte, hogy most akkor mi van koztetek? mondtam, hogy nem tudom. mindig megcsiklandoz. (ez tok nyalasan hangzik de annal jobban esik, igazabol nem szeretem de tole ok). minden esetben nem volt semmilyen pozitiv visszajelzes reszemrol. ez teljesen biztos. na most vagy nagyon kitarto es tobbet akar vagy mivel latja, hogy csinalhatja , es nem serul a  "meg mindig csak baratok vagyunk" ezert  nem all le ezekkel a dolgokkal. 
az teljesen biztos, hogy a baratjat nagyon nehezen engedi el. november ota vannak kulon. de az o kapcsolatuknak nem azert lett vege 3 ev utan, mert o nem erzett mar iranta semmit, hanem mert a koloknek el kellett menni dolgozni. ekkor mar haragudott ra, mert nala ez ugy jott le, hogy a penzt valasztotta helyette. azota viszont volt mar nala kint a srac is repult mar ide. talalkoztak egy masik orszagban is. minden egyes alakalommal amikor visszajon tole, azt mondja, hogy vege a kapcsolatuknak. nem nekem en mindig csak hallom ezeket. most legutobb is azt hallottam mastol, hogy most viszont tenyleg vege. nem nagyon hiszem. szoval pont azert , amit irtam, hogy nem miatta lett vege ennek a kapcsolatnak, nem hultek ki az erzesei es amiatt, hanem a csavonak lett munkaja mashol, szoval ezert nem jo otlet melyebb erzeseket erezni iranta. barmikor ha felbukkan a csavo elojohetnek a regi, elfolytott erzesei. illetve nem is kell ilyen messzire menni, szoval egyszeruen pont ezek miatt lehet nincs is nala semmi eselyem. 
4ora 46 perc van. 7kor kelnem kell. most nem banom.
nem reg, este 8 fele hivtak, hogy segitseg kellene nekik. hostelt keresnek egy varos kozelebe es az interneten meg kene nezzem merre van illetve telszam kellett nekik. de ilyenkor nem is beszelunk egymassal. Sybeli ,a szobatarsam hivott. megoldottuk. 
minden egyes percben amikor eszembe jut ledobbenek, hogy ez velem tortenik???????:)))))))
azt nem akarom kimondani, hogy szerelmes lennek (de furcsa ezt leirni), mert meg van visszaut de melyek az erzeseim.  meg kell bizonyosodnom arrol, hogy mit erez. minel hamarabb tudom meg, hogy semmit, annal kevesbe zuhanok az erzesek godrenek melyebe, es annal konnyebb kikaszalodni onnan.(bar mar igy sem lesz tul konnyu). 
asszem megprobalok aludni. mindjart 5ora.
addig is megprobalom szocialis es intim eletem eletben tartani: talakozok Andrew-val es megyunk yogazni es meg kitudja .....:) illetve megismerkedtem egy masik sraccal ,azzal meg tollasozni, marmint profi szinten nem jatszoteresen es kitudja meg mi lesz:))))))) holnap roplabda. talan az angolom is elkezdodik holnap. ennek meg utana kell jarjak:)))))csutortokon koltozkodom. penteken jon ocsem. fogorvoshoz megyunk. van valami a szajaban a nyelve alatt egy egycentis akarmi. azt nezi meg Klara a fogorvos. remelem semmi rossz!!ket fogorvost is megkerdeztunk , ok latatlanba azt mondtak, hogy nem komoly, szerintuk egy nyalka akarmi eltomodott. nekem is volt mar ilyen csak az nem volt egy centis. remelem nem lesz semmi baj .
haaaat igy allok ezzel a Fernandoval. nem gondoltam volna, hogy idaig jutok vele. nem tudom mit higyjek.pozitiv es negativ oldalon is van boven .....meglatjuk, ahogy irtam utana kell jarjak mit is erez a masik irantam, eletemben eloszor.
joreggelt
 
A kovetkezo nap mar jott is a valasz:
 
 
 HÁT SZIA TESÓKÁM DRÁGA!!!

HALLOD-E TE BÁTYÁM-URAM:-))) TUDOD MI JÖTT LE AZ EGÉSZ LEVELEDBŐL? AZ, HOGY ERRE VÁRSZ MÁR EZER ÉVE, CSAK TARTASZ ATTÓL, HOGY JAJ-JAJ, MOST MI LESZ.
OK, EZ ÉRTHETŐ ÉS NINCS IS EZZEL BAJ, DE EZZEL, HOGY ELODÁZOD A DOLGOKAT ÉS ELMÉLKEDSZ, EZZEL NEM LESZEL BELJEBB. 
ILLETVE ÚGY ÉRZEM, HOGY BENNED KIALAKULT EGYFAJTA VÉDEKEZŐ MECHANIZMUS. EZT ARRA ÉRTEM, HOGY MIVEL NEM AKARSZ CSALÓDNI, MERT AZ NEM JÓ (KI AZ A HÜLYE AKI SZERET CSALÓDNI??? :-))), INKÁBB EL IS KERÜLÖD A DOLGOKAT ÉS MEGPRÓBÁLOD ELMÉLETI SÍKON LEVEZETNI AZ ÖSSZES SZÓBAJÖHETŐ VARIÁCIÓT.
AZ NEM BAJ, HOGY GONDOLKODSZ:-))) CSAK NE HÚZD, MERT EZ NEM RÉTESTÉSZTA. (HŰ, DE NAGYON OKOSNAK LÁTSZOM:-)))

LÉNYEG: SAJNOS CSALÓDÁSOK NÉLKÜL ÉS BUKTATÓK NÉLKÜL NEM IGAZÁN VAN SIKERÉLMÉNY. ÉPPEN EZÉRT NÉZZ SZEMBE A VALÓSÁGGAL ÉS AZ ÉRZELMEIDDEL ÉS AZOKAT MEG LESZEL SZÍVES NEM ELFOJTANI. MIÉRT LENNE MÁR BAJ, HOGY KIMUTATOD AZ ÉRZÉSEIDET??? ETTŐL VAGYUNK EMBEREK, DRÁGA TESÓKÁM!!! HA MEG VALAKI NEM ÉRTÉKELI AZ ÉRZELMEIDET ÉS TÉGED MAGADAT, AKKOR MEG SEM ÉRDEMEL TÉGED. EZ ÍGY VAN.

IGAZAD VAN, HOGY NEM KELL AJTÓSTÓL RONTANI A HÁZBA, DE PRÓBÁLD MEG SZEMTŐL SZEMBEN ELINTÉZNI VELE!!! ÉN MÁR NAGYON SOK KONFLIKTUSTÓL MEGMENTHETTEM VOLNA SAJÁT MAGAM, HA NEM LETTEM VOLNA SOKÁIG ÉN IS ILYEN. NEM KELL KERÜLGETNI A DOLGOKAT, HANEM FELNŐTT EMBEREK MÓDJÁRA, SZÉPEN ARRA TERELNI A DOLGOKAT, HOGY NE CSAK JELEKBŐL, HANEM SZAVAKBÓL ÉS TETTEKBŐL IS MEGBIZONYOSODJ ARRÓL, HOGY MI VAN VELETEK. HA KELL, ÜLJ LE VELE BESZÉLGETNI. EZZEL SAJÁT MAGADAT KÍMÉLED MEG EGY CSOMÓ FESZÜLTSÉGTŐL ÉS FELESLEGES KÖRÖK FUTÁSÁTÓL. 

MEG TUDOD, ÉN ELHISZEM, HOGY A BARÁTOK, ISMERŐSÖK, STB. JÓT AKARNAK, DE NYILVÁN NEM TUDJA SENKI OLYAN HITELESEN ÁTADNI EGYIKŐTÖK GONDOLATAIT ÉS ÉRZÉSEIT SEM A MÁSIKNAK, MINT AHOGYAN AZT EGYMÁSNAK EL TUDJÁTOK MONDANI. 

EZ PERSZE CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM, DE SZERINTEM KÁR LENNE, HA MEGINT HÓNAPOK TELNÉNEK EL ÉS CSAK HÚZÓDNA ÉS LEHET, HOGY EGÉSZ MÁS IRÁNYT VENNE A DOLOG, MINT AMI VALÓJÁBAN VAN MÖGÖTTE.

SZÓVAL TESÓKÁM, AZ MÁR TÖKRE JÓ, HOGY MAGADDAL ŐSZINTE VAGY!!!! DE PRÓBÁLD MEG, HOGY VELE IS AZ LÉGY. DE MÉGEGYSZER MONDOM, EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM ÉS TÉVEDTEM ÉN MÁR JÓ NAGYOKAT ÉLETEMBEN!!!! SZÓVAL LEHET, HOGY NEM EZ A JÓ MEGOLDÁS. DE VALAMIÉRT ÉN EZT TENNÉM.

NAGYON SZURKOLOK NEKED, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MÉG VALAMI: 
SAJNOS MEGTAPASZTALTAM MÁR, HOGY A BIZTOS (SZÁMOMRA) ROSSZ HELYETT CSAK A BIZONYTALANSÁG ROSSZABB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PUSZI NEKED ÉS VIGYÁZZ MAGADRA!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÜDV. ROBINAK IS

LÉGY ÖNMAGAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSÓKVIHAR ÉS SMÁRZÁPOR: ILDI-TESÓD

Tok jo, hogy O a baratom.

folyt.kov.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://newdirection.blog.hu/api/trackback/id/tr661944186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása